Over ons

Welkom op onze site www.drunknmunkysneakers.nl, onderdeel van het bedrijf Olstar. Olstar oa is distributeur van het merk Drunknmunky.

Het merk Drunknmunky is ontstaan, nadat de oprichters van het merk een periode hebben doorgebracht bij de Shaolin monniken.

Deze monniken richten zich in hun leven op de voltooiing van 9 zware en uitdagende beproevingen. Na het halen van iedere beproeving, worden zij beloond met een heilige Shaolin stip op hun voorhoofd. De negende beproeving is de zwaarste en behelst het beheersen van de “Drunknmunky”, een oude kung-fu stijl. 

De oorspronkelijke Drunknmunky vorm van Kung-fu is gebaseerd op onverwachte bewegingen en het gebruik van elementen van verrassing en bedrog. Een Drunknmunky Master krijgt alle negen Shaolin stippen. Een echte Drunknmunky Master is in staat om alle fysieke en mentale obstakels te overwinnen en de perfecte staat van zelfvertrouwen en individualiteit neer te zetten. 

De Drunknmunky kung fu stijl wordt tot uiting gebracht door Jackie Chan in de film “The Legend of Drunken Master”. De negen Shaolin stippen (9 dots) komen tot uiting op iedere sneaker uit de Drunkmunky-reeks.

De Drunknmunkysneakers hebben modellen voor heren, dames en kinderen. 

Olstar / Drunknmunky Sneakers
Teugseweg 18
7418 AM  Deventer
Nederland

Mail: info@drunknmunkysneakers.nl
Ma - Vrij 9 - 17 uur

Bank: ING-BANK
Account: Olstar
IBAN-nummer: NL16 INGB
0008 1692 66

BTW Nummer: NL 136889645B01
KvK nummer: 57815240

Tel.nr 0570-746034

De afbeelding wordt geladen. Hij is er bijna!